Auto theorie Helenaveen

Bij het behalen van je rijbewijs dien je ook de auto theorie te halen. Door het theorie examen te halen krijg je een theorie certificaat, wat je nodig hebt om een tussentijdse toets of het praktijkexamen te doen. Je kunt je bij Rijschool Wilco op verschillende manieren voorbereiden op je auto theorie:

  • Met een boek en oefenvragen op cd-rom of via internet
  • Theoriecursus online
  • 3D theoriecursus online
  • Klassikale theoriecursus (8 weken)
  • Klassikale spoedcursus (2 dagen)

Auto Theorie
Theorieboek en oefenvragen

Het theorieboek kan via onze rijschool aangeschaft worden. Daarnaast kun je via ons een cd-rom of inlogcode aanschaffen om toegang te krijgen tot oefenvragen.

Online theoriecursus

Bij de online theoriecursus krijg je 3 maanden toegang tot een digitaal leerboek (e-book). Daarnaast zitten er 12 oefenexamens bijgeleverd om jezelf te toetsen voor je auto theorie.

Online 3D theoriecursus

De online 3D theoriecursus is vergelijkbaar met de online theoriecursus. Bij de 3D theoriecursus zitten ook nog 3D animaties van verkeerssituaties om stof makkelijker te kunnen beheersen.

Klassikale theoriecursus

De reguliere klassikale theoriecursus is verdeeld over 8 weken en wordt op mandagavond gegeven van 19.00 tot 20.30. Hier wordt geoefend met verschillende verkeerssituaties en examens. De cursus is voor iedereen vrij toegankelijk.

Klassikale spoedcursus in 2 dagen

De spoedcursus duurt 2 dagen met aansluitend het theorie examen, zodat je je auto theorie sneller kan behalen. De eerste dag is een woensdag van 16.00 tot 21.00 uur. Na deze dag krijg je een cd-rom mee om thuis te oefenen. De tweede dag is een week later op donderdag. Vanaf 08.00 tot 12.00 wordt er geoefend en aansluitend is het theorie examen in Venlo.

Theorie examen aanvragen

Bij klassikale theoriecursussen vragen wij het theorie examen voor je aan. Het theorie examen kan ook eenvoudig via de website van het cbr aangevraagd worden. Je kunt inloggen met je DigiD en de tijd en locatie van het theorie examen selecteren.

Voor prijzen en aanvullende informatie kunt u direct contact met ons opnemen of eens een kijkje nemen op onze website.