Scooter rijbewijs halen Steyl

Scooter rijbewijs halen in Steyl en omstreken? Je scooter rijbewijs (of bromfiets) kan bij Rijschool Wilco al behaald worden in 1 dag! Bij onze rijschool hebben we al ruim 25 jaar ervaring in het opleiden van leerlingen voor het behalen van het rijbewijs.

Scooter Rijbewijs

Vanaf 1 maart 2010 is het praktijkexamen voor de bromfiets of scooter ingevoerd. Naast het behalen van het theoriecertificaat, dient ook een praktijkexamen afgelegd te worden bij het CBR. Voordat je het scooter rijbewijs kan gaan halen, is het zaak om eerst het theoriecertificaat te behalen. Het theorie-examen mag gedaan worden vanaf 15,5 jaar.

 

Bij rijschool Wilco zijn we gespecialiseerd in rijopleidingen van één dag. Uit de praktijk blijken de eendaagse rijopleidingen het beste te werken voor de leerlingen. Over de dag verdeeld krijg je ongeveer 5 uur rijles. Tijdens het examen rijdt de instructeur met eigen bromfiets achter de leerling aan en geeft hij hem of haar aanwijzingen via een portofoonset. Mocht je toch liever een meerdaagse opleiding willen volgen, dan kan dit natuurlijk ook. Wij zorgen ervoor dat je je scooter rijbewijs haalt binnen de gewenste tijd.

 

Helmen, jassen en handschoenen zijn op de rijschool aanwezig en kunnen gebruikt worden. Je eigen kleding mag natuurlijk ook. Het is verder verplicht om veiligheidshesjes te dragen tijdens het rijden.

 

Zo kun je vanaf je 16e verjaardag de praktijkopleiding en examen doen. Je theorie examen voor het behalen van je scooter rijbewijs kun je reserveren via www.cbr.nl

 

De rijlessen worden verzorgd op een Kymco Agility 12” en wanneer gewenst een 10”.

Interesse om je scooter rijbewijs bij ons te halen? Voor prijzen en aanvullende informatie kunt u direct contact met ons opnemen of eens een kijkje nemen op onze website.