Bromfietsles (Rijbewijs AM)

Je bromfietsrijbewijs al in 1 dag!

Rijschool Wilco verzorgt deze lessen uiteraard ook. Wij hebben ons gespecialiseerd in een rij-opleiding van één dag. Dat wil zeggen dat je ’s morgens start met de opleiding en in de loop van de middag je examen doet. De instructeur rijdt achter je aan met zijn eigen bromfiets en staat constant in contact met je via een portofoonset. Je hebt op deze dag ongeveer 5 uur rijles. Uiteraard heb je tussentijds de nodige pauzes om te eten en drinken. Je hoeft zelf nergens voor te zorgen, alles wordt door ons geregeld. In de prakijk is gebleken dat zo’n dagopleiding het beste werkt voor de leerling.
Wil je echter je opleiding in twee delen gesplitst hebben? Dan kan dit natuurlijk ook.
Wij hebben zoveel vertrouwen in onze dagopleidingen voor de bromfiets dat je vooraf aan de dagopleiding kunt beslissen of je een examengarantie van €50 wilt kopen. Mocht je dus de 1ste keer niet slagen dan mag je gehele dag opnieuw doen voor maar €50 inclusief examen.

Op onze rijschool zijn helmen, warme jassen en handschoenen aanwezig. Wil je liever in je eigen kleding rijden en met je eigen helm, dan mag dit natuurlijk
IMG_0456ook. Natuurlijk rijden we wel met veiligheidshesjes.

Voordat je de bromfietsopleiding mag doen moet je wel eerst in het bezit zijn van het theoriecertificaat.
Je mag je theorie-examen al doen vanaf 15,5 jaar.

Zo kun je vanaf je 16e verjaardag de praktijkopleiding en examen doen
Je theorie examen kun je reserveren via www.cbr.nl