Scooterles (Rijbewijs AM)

Je scooter rijbewijs al in 1 dag!

Rijschool Wilco verzorgt deze lessen uiteraard ook. Wij hebben ons gespecialiseerd in een rij-opleiding van één dag. Dat wil zeggen dat je ’s morgens start met de opleiding en in de loop van de middag je examen doet. De instructeur rijdt achter je aan met zijn eigen scooter en staat constant in contact met je via een portofoonset. Je hebt op deze dag ongeveer 5 uur rijles. Uiteraard heb je tussentijds de nodige pauzes om te eten en drinken. Je hoeft zelf nergens voor te zorgen, alles wordt door ons geregeld.
Wij hebben zoveel vertrouwen in onze dagopleidingen voor de scooter dat je vooraf aan de dagopleiding kunt beslissen of je een examengarantie van €50 wilt kopen. Mocht je dus de 1ste keer niet slagen dan mag je gehele dag opnieuw doen voor maar €50 inclusief examen.

Op onze rijschool zijn helmen, warme jassen en handschoenen aanwezig. Wil je liever in je eigen kleding rijden en met je eigen helm, dan mag dit natuurlijk
IMG_0456ook. Natuurlijk rijden we wel met veiligheidshesjes.

Voordat je de scooteropleiding mag doen moet je wel eerst in het bezit zijn van het theoriecertificaat.
Je mag je theorie-examen al doen vanaf 15,5 jaar.

LET OP: De reguliere wachttijd voor de theorie examens  bij het CBR zijn momenteel ruim 8 weken. Start dus op tijd met leren en vraag het examen op tijd aan.

Zo kun je vanaf je 16e verjaardag de praktijkopleiding en examen doen
Je theorie examen kun je reserveren via www.cbr.nl