Scooterles (Rijbewijs AM)

Je scooter rijbewijs al in 1 dag!

Rijschool Wilco verzorgt deze lessen uiteraard ook. Wij hebben ons gespecialiseerd in een rij-opleiding van één dag. Dat wil zeggen dat je ’s morgens start met de opleiding en in de loop van de middag je examen doet. De instructeur rijdt achter je aan met zijn eigen scooter en staat constant in contact met je via een portofoonset. Je hebt op deze dag minimaal 5 uur rijles. Uiteraard heb je tussentijds de nodige pauzes om te eten en drinken. Je hoeft zelf nergens voor te zorgen, je rijdt op onze scooters en je kunt gebruik maken van onze kleding en helmen. Kortom, alles wordt door ons geregeld.
Wij hebben zoveel vertrouwen in onze dagopleidingen voor de scooter dat je vooraf aan de dagopleiding kunt beslissen of je een examengarantie van €60 wilt kopen. Mocht je dus de 1ste keer niet slagen dan mag je gehele dag opnieuw doen voor maar €50 inclusief examen. Wij doen dan ook alleen maar volledige dagopleidingen. Uiteraard kun je vooraf altijd een losse les nemen als je bijvoorbeeld nog nooit bromfiets hebt gereden en misschien niet durft.

Op onze rijschool zijn helmen, warme jassen en handschoenen aanwezig. Wil je liever in je eigen kleding rijden en met je eigen helm, dan mag dit natuurlijk
IMG_0456ook. Natuurlijk rijden we wel met veiligheidshesjes.

Voordat je de scooteropleiding mag doen moet je wel eerst in het bezit zijn van het theoriecertificaat.

Je mag je theorie-examen al doen vanaf 15,5 jaar. Plan dit op tijd zodat je binnen een week nadat je 16 bent geworden de opleiding al kunt doen.

Je theorie examen kun je reserveren via www.cbr.nl