Scooterles, haal je rijbewijs al binnen 4 weken

Je scooter rijbewijs in 1 dag!

De bromfietsopleiding doen wij altijd in 1 dag.’s Morgens start je met de opleiding en in de loop van de middag doe je examen in Mierlo. Je hebt op deze dag minimaal 5 uur rijles. Uiteraard heb je tussentijds de nodige pauzes om te eten en drinken. Je hoeft zelf nergens voor te zorgen, je rijdt op onze scooters en je kunt gebruik maken van onze kleding en helmen. Kortom, alles wordt door ons geregeld en wij hebben vaak de eerste vrije plekken voor het praktijkexamen.
Wij hebben zoveel vertrouwen in onze dagopleidingen voor de scooter dat je vooraf aan de dagopleiding kunt beslissen of je een examengarantie van €60 wilt kopen. Mocht je dan de 1ste keer niet slagen dan mag je gehele dag opnieuw doen voor maar €60 inclusief examen. Uiteraard kun je vooraf altijd een losse les nemen als je bijvoorbeeld nog nooit bromfiets hebt gereden en misschien niet durft.

Momenteel zijn onze eerste vrije datums  9, 11, 12, 23 en 31  juli. Voor verdere datums kun je ook ons contactformulier invullen of bellen. Inschrijven kan via ons contactformulier. Vermeld altijd je telefoonnummer zodat wij je kunnen bellen om de afspraak te bevestigen en voor verdere info. Uiteraard kun je ons ook gewoon bellen.
Je moet wel in het bezit zijn van je theoriecertificaat voor je de praktijk mag doen. je mag de theorie al gaan halen  als je 15,5 jaar bent en deze is anderhalf jaar geldig. Plan dit op tijd zodat je binnen een week nadat je 16 bent geworden de praktijk opleiding al kunt doen.

Je theorie examen kun je reserveren via www.cbr.nl

Al onze Voordelen op een rijtje.

1. De opleiding + examen is op 1 dag.
2. Door ons inkoopbeleid hebben wij de kortste wachttijden in de regio.
3. De start is altijd in Deurne en de examens zijn altijd in Mierlo.
4. Een hoog slagingspercentage van 90% (bron CBR).
5. Als enige rijschool voor €60 een examengarantie. Zak je dan mag je voor dat bedrag nog een hele opleiding + examen opnieuw doen.

Op onze rijschool zijn helmen, warme jassen en handschoenen aanwezig. Wil je liever in je eigen kleding rijden en met je eigen helm, dan mag dit natuurlijk
IMG_0456ook. Natuurlijk rijden we wel met veiligheidshesjes.