Theorie auto

De auto theorie is een belangrijk onderdeel voor het behalen van je rijbewijs. Je moet in het bezit zijn van theorie certificaat voordat je praktijkexamen of tussentijdse toets mag doen. De theorie kun je op vier manieren leren:

 • Met een boek en oefenvragen op internetkaart.
 • Theoriecursus online
 • 3D theoriecursus online
 • Boek en oefenvragen
  Indien je de theorie met een boek wilt leren, dan kun je deze via de rijschool aanschaffen. De theorie leer je dan uit het boek. De vragen kun je oefenen via  internet examentraining. Hiermee krijg je 7,5 uur toegang tot ruim 1300 examenvragen en actuele en complete examens. Als je de vragen op deze manier wilt oefenen, kun je bij ons een auto internetkaart kopen met de inloggegevens.

  De 3D online theoriecursus
  Deze online cursus omvat het hele theorieboek, maar dan niet als tekst maar volledig uitgewerkt in foto’s, filmpjes en 3D animaties. Tevens is deze cursus  bijna volledig ingesproken.
  Bij deze cursus zitten 10 oefenexamens, 8 hoofdstukken met elk 25 oefenvragen, 3D voorrangssituaties en een compleet geanimeerde praktijkbegeleiding. Met deze cursus kun je 4 maanden inloggen. Voor de cursus kun je ons een mail sturen voor de inloggegevens.

  LET OP: De reguliere wachttijd voor de theorie examens  bij het CBR zijn momenteel ruim 8 weken. Start dus op tijd met leren en vraag het examen op tijd aan.