Motor Rijles (Rijbewijs A)

Heb jij ook altijd al motor willen rijden dan ben je bij ons op het goede adres. Onze instructeurs hebben jarenlange ervaring in het geven van van deze lessen. Wij geven les voor te volgende categorie├źn motor:
-A onbeperkt: Met dit rijbewijs mag je alle motoren rijden als je het rijbewijs hebt gehaald.
-A code 80: Om dit rijbewijs te behalen moet je minimaal 21 jaar zijn. Als je geslaagd bent mag je een motor rijden met een maximaal vermogen van 35KW. Na 2 jaar of als je 24 wordt mag je op alle motoren rijden.

Het motorrijbewijs bestaat uit 3 delen, namelijk de theorie, het AVB examen en het AVD examen.

-De theorie moet je zelf leren, je kunt bij ons een pakket kopen met een boek, een digitale cursus en uiteraard de oefenvragen en examentraining. Het examen kun je aanvragen op www.cbr.nl.
-Het AVB examen bestaat uit 7 bijzondere verrichtingen (zie verder op onze site de uitleg). Je hebt voor dit examen de theorie nog niet nodig.
-Het AVD examen is de verkeersdeelneming. Voor je dit examen mag doen moet je in het bezit zijn van de theorie en je moet het AVB gedeelte voldoende hebben afgesloten.

Onze instructeurs rijden altijd met de motor achter de leerling aan zodat ze makkelijk kunnen volgen en indien nodig een oefening voor kunnen doen.

Indien je wilt starten met het motorrijbewijs moet je een geldig Nederlands rijbewijs hebben of in het bezit zijn van de theorie.